Dru Yoga

Wat is Dru Yoga?

Dru Yoga is een milde yogavorm die via leuke en haalbare oefeningen innerlijke vrede en balans stimuleert. Het lichaam, je emoties en je gedachten zijn met elkaar verbonden. De bewegingsreeksen die helpen om energetische en lichamelijke blokkades op te lossen zijn gebaseerd op dit principe. Zo helpt Dru Yoga je om emoties of negatieve gedachten los te laten en krachtiger in het leven te staan.

Praktisch
Praktisch
  • Yogamatje of ander antislip-matje
  • Kussentje
  • Dekentje
  • Gemakkelijk zittende kledij
  • Eventueel een flesje water
Fit lichaam, energie en zelfvertrouwen

Uit een studie aan de Universiteit van Bangor (Groot-Brittannië) blijkt dat Dru Yoga het stressniveau vermindert en meer energie, zelfvertrouwen en helderheid brengt. Ondertussen wordt er ook met ziekenhuizen en bedrijven samengewerkt. Hier wordt yoga gehanteerd om het welzijn op de werkvloer te verhogen en om o.a. rugklachten en ziekteverzuim terug te dringen. Ook de voetballers van FC Liverpool krijgen Dru Yoga-sessies om blessures sneller te genezen en te voorkomen.
   
Hartfiel Ned, The effectiveness of yoga for the improvement of wellbeing and resilience to stress in the workplace.

Wil je ook Dru yoga doen?

Nicole Vanherle geeft elke week Dru Yoga. Een les duurt anderhalf uur. Je start met een verkwikkende activatie. Dan volgen de yogahoudingen, bewegingsreeksen of ademhalingsoefeningen. Afsluiten doe je met een heerlijke ontspanning. Heb je een medisch probleem? Dan worden de bewegingen aangepast op jouw maat. Zo kan iedereen yoga doen. De groepjes bestaan uit max 12 personen.

Jouw docent

Nicole is naast het geven van gewone Dru Yoga,
ook gespecialiseerd in Dru Yoga voor mensen met lichamelijke beperkingen.
Ik heb intussen een 15 jarige ervaring opgebouwd.

 

 

Nicole Vanherle
Bitsingerweg 49 bus 1
3770 Val-Meer
Tel.: 0474 23 58 36
VZW Wereldvredesvlam Riemst
www.wereldvredesvlamriemst.be